Hirdetés

Dungeon Defenders - fejlesztői napló #4

|

A Dungeon Defenders fejlesztői naplója negyedik részéhez ért.

Hirdetés

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem a játék elképesztően színes és mesés képi világa irtózatosan tetszik - tudom, ez teljesen szubjektív dolog, de akkor is.

A mostani fejlesztői naplóból kiderül, milyen RPG elemek találhatóak meg a játékban. A szokásos karakterfejlődésen kívül például fejlődhetnek fegyvereink, gyűjthetünk szeteket, rengeteg random loot is létezik a játékban. Ami nagyon jópofa az a pet-rendszer - sokféle funkcióra lehet peteket idomítani, sőt, a karakterek között is lehetnek pet idomárok, akik árusítják a jól idomított peteket. S még számtalan példát kapunk a játék nagyszerű testreszabhatóságáról. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)