Hirdetés

Dungeon Defenders - Halloween DLC trailer

|

Ismertebb, nagyobb ünnepekre rendszeresen megemlékeznek a videójátékok fejlesztői és kiadói is.

Hirdetés

A Karácsony például rendszeres "résztvevője" sok-sok mmorpgnek, de Húsvétról vagy valamilyen nagyobb ünnepről is meg szoktak emlékezni. 

A Halloween is globális ünnepnek számít lassan, ha nem is nálunk, tőlünk nyugatra mindenképpen. Általában ijesztő játékok árleszállításával szokták ünnepelni, néha egy-egy mmoban tartanak is tökkivágásos, vagy töklámpásos eseményeket - szóval nem újdonság, hogy a friss Dungeon Defenders is megemlékezik erről az eseményről. Ami a jó hír, hogy a Steamen a DLC-k ingyenesek, ami a rossz, hogy sietni kell annak, aki ki akarja a két DLC-t próbálni - az egyik missziót ad, a másik kosztümöket. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)