Hirdetés

Dungeon Defenders - Huntress Trailer

|

Bemutatkozik a szimpatikus csajszivadász, aki nem ismer kegyelmet

Hirdetés

A Trendy Entertainment gondozásában készülődő Dungeon Defenders egy hadakozásban gazdag akció-RPG keverék, melyben különböző harcmodorral megáldott kalandorok vágnak szó szerint utat a galád szörnyek áradatában.

Az alant található videóban bemutatkozik a vadász kaszt gyengébbik neme. Az ifjú hölgy a távolból hatalmas mordályokkal hirdeti a pusztulás igéjét, miközben bajtársai az első sorokban szenvednek. A matéria biztosítani fogja, hogy a világhálón összeverbuválódott barátainkkal kézen fogva közösen hentelgessünk.

A kiadó (Reverb Publishing) még idén szervírozni szerette volna az alkotást, de a megjelenéssel jövő januárig még várni kell. A Dungeon Defenders letölthető lesz PC-re, Xbox360-ra valamint PS3-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)