Hirdetés

Dungeon Defenders - letölthető fejlesztői kit és 16 fős Capture the Flag

|

Nagyon kedvező véleményeket kapott a Dungeon Defenders, amely igen jópofa multis Castle Defense klón.

Hirdetés

Az igazi nagy meglepetés azonban most következik - A Dungeon Defenders Development Kit segítségével a készítők totálisan megnyitották a játékot a közösség számára - hiszen a játék minden egyes részét átírhatják, kijavíthatják és még a teljes forráskódot és a játék összes grafikáját is megkapják. 

Ez pedig talán a legeslegteljesebb Unreal Engine referencia lehet bárkinek, aki ezt a rendszert (az Unreal Engine-t)  fejlesztésre szeretné használni - vagy csak meg akarja tanulni, esetleg csupán a Dungeon Defendersből készítene egy saját verziót. 

Dungeon Defenders Development Kit

Emellett egy 16 fős Capture the Flag is érkezik majd, amelyet a Trendy Entertainment fejlesztett - eredeti karaktereinkkel, online vehetünk részt benne két darab 8 fős csapatot formálva.

Dungeon Defenders Capture the Flag: Pre Alpha

Videók:

First Person Defender Mode (benne van a Development Kitben):

Dungeon Dfenders Development Kit & Capture the Flag: Pre Alpha:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)