Hirdetés

A Dungeon Defenders botrányos stúdiójának élére a LucasArts volt elnöke került

|

Új vezetőt kapott az a fejlesztőcég, amelyet csak úgy jellemeztek tavaly nyáron a dolgozók, mint a helyet, ahol rabszolgamunka folyik.

Hirdetés

A floridai fejlesztőcsapatnak köszönhetjük a jól fogyó Dungeon Defenders című tower defense játékot, de nyolc - nevük elhallgatását kérő - dolgozó arról számolt be 2013 júniusában, hogy alaposan megszenvedtek ezért a sikerért. Állítólag 10-12 órákat dolgoztak hét napon keresztül túlórapénz nélkül, szexista hozzáállással vettek fel új embereket, a vezetőség pedig lekicsinylően bánt a munkatársakkal. A probléma gyökere minden esetben az akkori vezető, Jeremy Stieglitz személyében volt keresendő, azonban már ott a fény az alagút végén: a csapat most új igazgatót kapott.

Darrell Rodriguez korábban a LucasArts elnöke volt, valamint megfordult a Disney Online, az EA Canada és az EA Los Angeles stúdióknál is, mielőtt a Trendy Entertainment új CEO-ja lett. Posztját bejelentő nyilatkozatában elsők között a cég botrányaira reagált és kijelentette, hogy legfőbb céljainak egyike egy barátságosabb munkakörnyezetet, kellemesebb légkört teremteni a fejlesztők számára, továbbá nagy híve az együttműködésnek és a közösségépítésnek.

Darrell nagy hangsúlyt szeretne fektetni a jövőben a Playverse nevű cross-platform hálózatukra is, amit a Dungeon Defenders címeknél alkalmaznak és hozzátette, hogy a Trendy Entertainment biztosan bővíteni fogja a portfólióját olyan új IP-kkel, amik kihasználják ezt a technológiát.

Mit gondoltok, egy szebb jövő napja virradt fel a csapat számára az új vezér érkezésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)