Hirdetés

Dungeon Defenders - Új hősök és vadászat a pulykára

|

A Trendy Entertainment nagy sikert aratott hibridje új hősökkel és egy hálaadás-napi DLC-val egészül ki - lássuk ezek videó-ajánlóit.

Hirdetés

Az igen egyéni üzleti modellt követő játék (a teljes forráskódját és összes adatait ingyen elérhetővé tették azok számára, akik megvették a játékot) már önmagában is igen sikeresnek számít (és nemcsak a 82-es metascore miatt).

A készítők - hűen ígéretükhöz - öntik az új tartalmakat. A New Heroes Pack, ahogy a neve is mondja új hősöket ad a játékhoz. Ők a The Countess, The Initiate, The Ranger és a The Adept - mind más és más tulajdonságokkal. Ez egy fizetős DLC. Ami viszont ingyenes, az a Hálaadás tiszteletére készült The Great Turkey Hunt! Mission & Costumes, amelyben a főellenség egy hatalmas pulyka! Ebben a DLC-ben egy új misszó, az új boss és négy új, pulyka-témájú kosztüm található.

A Dungeon Defenders egyébként 50%-os árengedménnyel, 5,99 euróért kapható épp a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)