Hirdetés

Dungeon Keeper - 17 év után került elő egy rejtett üzenet

|

A Destiny producere 1997-ben még a Dungeon Keeperen dolgozott, amelybe egy titkos üzenetet is elrejtett. A GOG munkatársai most, majd két évtizeddel később találtak rá.

Hirdetés

A Destiny producerének valószínűleg van dolga a béta indulása óta – különösen most, hogy az álló szerverek miatt egész nap a rajongókat kell nyugtatgatni –, de egy kis nosztalgiázásra mindig van idő. Jonty Barnes az ezredforduló előtt még Peter Molyneux-val dolgozott a Dungeon Keeperen, és bár elképesztően fárasztó volt a fejlesztési időszak, a projekt befejezése előtt még volt ideje egy aprócska üzenetet elrejteni a játékban.

„Ha körülnézek az irodában, csak a Keeper csapatának fáradt arcait látom. Napi 16 óra, heti hét nap, mindez majd' 5 hónapig. Ez a játék szenvedéllyel született, és büszke vagyok rá, hogy a részese lehettem. Nem csak azt remélem, hogy tetszik majd, hanem azt is, hogy tisztában vagytok vele, mennyi munkát tettünk ebbe a játékba. Eljött az alvás ideje, itt az idő, hogy megéljem az álmaim" - olvasható az üzenetben.

 

A rejtett szöveget a GOG munkatársai találták a játékban, miközben annak újrakiadására készültek. Barnes megerősítette, hogy ő írta az üzenetet 17 évvel ezelőtt. „A Destinyvel kapcsolatban is hasonló érzéseim vannak. Mindkét játékba belefektettem minden energiámat. Mindkettő büszkeséggel tölt el, mindkettő megváltoztatta az életemet " - mondta a producer, aki ennyi évvel később valószínűleg maga sem gondolta volna, hogy egyszer még viszontlátja az irományát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)