Hirdetés

Dungeon Runners - a titokzatos NCsoft-MMORPG

|

Tegnapi híreink között megemlítettük, hogy az NCsoft egy észak-amerikai céggel kötött szerződést, melynek értelmében a Spacetime Studiossal egy MMORPG-t fejlesztenek. Erről mostanáig semmit sem tudtunk, azonban ma megtörtént a hivatalos bejelentés. A Dungeon Runners című programról van szó, amely egy online játszható akció-MMORPG lesz. Egyelőre nem árultak el sokat a játékról, erre majd az idei E3-on kerül sor, mint mondta azt az NCsoft. Ennek ellenére azt már tudni, hogy április 14-16-tól lehet jelentkezni a bétatesztekre, valamint, hogy maga a Dungeon Runners ezen év második felében jelenik meg. Az első képekért és a hivatalos honlapért erre tessék...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)