Hirdetés

Dungeon Siege 3 - Anjali, a tűzszellem

|

Az Obsidian és a Square folytatja az új játékuk karaktereit bemutató videósorozatát.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment és a Square Enix gondozásában készülő Dungeon Siege 3 című akció-RPG-ben remek karakterekkel kalandozhatunk majd. 

Legutóbb Lucast, a harcost, valamint Katarinát, a mesterlövészt ismerhettük meg, most pedig következzen Anjali, aki nem csak a közelharcban járatos, hanem a mágiában is:

No de honnan szerez az ember ilyen képességeket? Egy ember sehonnan sem, Anjali viszont egy 'Archon', azaz tűzszellem, aki elvesztette emlékeit. Ember formájában bottal és mágikus képességeivel harcol, azonban képes felvenni eredeti alakját, ekkor tűzszellemként láthatjuk (Fantastic Four - Fáklya? Valaki?), az ellenfelek pedig jobban tennék, ha menekülésbe kezdenének...

A Dungeon Siege 3 május 27-én jelenik meg az Egyesült Királyságban, május 31-én pedig az Egyesült Államokban, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)