Hirdetés

Dungeon Siege 3 - Demó megjelenési dátumok

|

Jóval a megjelenés előtt mindhárom platformon kipróbálható lesz a Dungeon Siege 3.

Hirdetés

Bár sok keményvonalas rajongó szeret PC-exkluzívként hivatkozni a Dungeon Siege sorozatra, úgy tűnik, elfelejtik, hogy még 2006-ban megjelent PSP-re egy különálló epizód Dungeon Siege: Throne of Agony címmel. Innen nézve a dolgokat, talán már nem is tűnik eretnekségnek, hogy az Obisidian Entertainment a Square Enix kérésére a Dungeon Siege 3-at olyan játékká szabta, ami a mai HD-konzolok játékosai szemében is rokonszenvesnek tűnhet.



Egyelőre nehéz megítélni, hogy milyen lesz maga a játék. Kétségtelen, hogy sokakat (főként a veterán rajongókat) kellemetlenül érinti majd a kalandozó party, a játékos által kreálható hős, és néhány további játékelem elhagyása, ugyanakkor némileg kárpótolhatja őket az Obsidian védjegyének tekinthető fordulatos történet, és az új párbeszédrendszer.
Bárhogy is legyen, az Xbox 360 tulajok május 31-én, a PS3 és a PC tulajok pedig június 7-én tölthetik le a Dungeon Siege 3 demóját, amit kipróbálva eldönthetik, hogy érdemes-e megvásárolniuk a játékot, avagy sem. A demónak köszönhetően jó eséllyel elkerülhető a későbbi csalódás. Persze reméljük azért, hogy ha csalódunk is, akkor kellemesen fogunk.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)