Hirdetés

Dungeon Siege 3 - Ingyenes digitális képregény készül

|

A Dungeon Siege 3 promóciós kampánya részeként ingyenes digitális képregényt ad ki a Dark Horse Comics.

Hirdetés

Május végén kerül az üzletek polcaira a Dungeon Siege 3, ami PC mellett Xbox 360, valamint PlayStation 3 konzolokon is megjelenik.



Az Obsidian műhelyében készülő alkotás a tervek szerint RPG-sebb lesz elődeinél, amit elsősorban kidolgozottabb történet és dialógusok révén szeretnének elérni.
Ehb birodalmának reménybeli megmentői egy kicsit többet is megtudhatnak a 10. légió bukásáról, és az azt követő eseményekről, ha majd fellapozzák a Dark Horse Comics képregényeit. A három webes füzet történetét Jeremy Barlow (Star Wars: Rebellion) írja, a képkockákat pedig Iban Coello (Iron Man: Iron Protocols) és Sergio Abad (Transformers: Prime) rajzolja. A füzeteket majd a Dungeon Siege 3 hivatalos oldalán lehet megtekinteni, de ingyen letölthetjük őket a Dark Horse Digital Store-ból is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)