Hirdetés

Dungeon Siege 3 - Katarina, a mesterlövész

|

A következő egy percben Katarinát, a Tizedik Légió mesterlövészét ismerhetjük meg, akinek mind a dekoltázsa, mind a hosszú combja halálos.

Hirdetés

Ehb uralkodója merényletnek esik áldozatul, a gyanú pedig a Tizedik Légióra, a birodalom védelmezőire terelődik. Egy fiatal papnő vezetése alatt ezerszám ragadnak fegyvert a polgárok és egymás után mészárolják le a légió tagjait. Ehb szétesik, a király fiai vesztésre állnak az egyre hataloméhesebb papnővel szemben. Ekkor az utolsó légiós magához hívja egykori társainak leszármazottait, s felkéri őket, hogy segítsenek ismét egységbe kovácsolni a birodalmat. Röviden így lehetne összefoglalni a májusban megjelenő Dungeon Siege 3 előzményeit.



A leszármazottak egyike Katarina, egy légiós parancsnok és egy boszorkány közös gyermeke, aki katonai kiképzésben részesült, remekül bánik a lőfegyverekkel, de a bajban varázslataira is számíthat, például megidézhet egy szellemkutyát. A kardvívó Lucas Montbarron és a tűzmágus Anjali után Katarina a harmadik karakter játszható karakter, akit eddig felfedett a Dungeon Siege 3-at fejlesztő Obsidian.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)