Hirdetés

Dungeon Siege 3 - Lucas, a harcos

|

A Square által közzétett új videóban megismerjük a harcos karaktert.

Hirdetés

Lucas Montbarron lesz az egyik játszható karakter a Dungeon Siege 3-ban, lássuk a róla készült rövid videót, melyből kiderül, hogy fő fegyvere a kard, de pajzzsal is rendelkezik.

Íme:

0:13-nál úgy néz ki szegény, mint valami középkori fantasy emós, de 0:29-nél meg olyan, mintha fénykardja lenne, úgyhogy csöndben maradok.

Az Obsidian játékában dönthetünk majd, hogy egyedül haladunk, esetleg az internet segítségével három másik barátunkkal együtt.

A Dungeon Siege 3 május 27-én jelenik meg az Egyesült Királyságban, május 31-én pedig az Egyesült Államokban is, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. (A Bárdnál biztos nem lesz jobb, tudom.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)