Hirdetés

Dungeon Siege 3 - Megjelent az ingyenes képregény

|

Már elérhető digitális formában a háromrészesre tervezett Dungeon Siege 3 képregény első felvonása.

Hirdetés

A jogtulajdonos és kiadó Square Enix, a játékot fejlesztő Obsidian Entertainment, valamint a Dark Horse Comics együttműködésének eredményeként született meg a júniusra halasztott Dungeon Siege 3 alapján készült képregény.



Ennek első felvonása már elérhető a Dark Horse Comics online boltjában, s ahhoz, hogy ingyen és bérmentve olvassuk, nincs egyébre szükség, mint egy szimpla regisztrációra.
Az előtörténetként is felfogható füzet nyomtatott formában is megjelenik, de csak és kizárólag azok juthatnak hozzá, akik a Wallmartnál rendelik elő a Dungeon Siege 3-at. Személy szerint roppantul sajnálom, hogy nem tették világszerte a limitált kiadás részévé.



Az első fejezetben az azuniták markában lévő falut ismerjük meg, melynek lakóit váratlanul fellobbanó erdőtüzek tartják lázban. Néhányan elhatározzák, hogy megkeresik a gyújtogatót, de vajon az a magányos harcos harcos bajaik forrása, aki keresztezi útjukat, vagy valami egészen más?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)