Hirdetés

Dungeons 2 - már tudjuk, mikor érkezik

|

Megjelenési dátumot kapott az egyik legsikeresebb Dungeon Keeper-klón. Ez alkalomból pedig közzétették az első gameplay trailert is.

Hirdetés

Néhány éve egész tűrhető Dungeon Keeper-klónnal jelentkezett a Kalypso Media, bár sem a Dungeons, sem pedig annak önállóan futó kiegészítője nem tudott felnőni Peter Molyneux örökségéhez. Igaz, mostanában az istenjátékok nagymestere is csupán árnyéka hajdani önmagának.

Tekintve, hogy - főként német nyelvterületen - számottevő sikert aratott a föld alatti gonoszlak felépítésé és megvédése köré felfűzött stratégiai játék, nem okozott különösebb meglepetést a folytatás bejelentése. A Dungeons 2 az elődje által kitaposott úton továbbhaladva 11 küldetésből álló kampányt, 2 játszható frakciót, huszonhatféle teremtményt, számos kinyírandó, a kincseinkre áhítozó hőst, valamint egy 2-4 fős többjátékos (online és LAN) módot tartogat a vásárlói számára. Valamint újdonságként többször is lehetőségünk nyílik rátámadni a felszíni városokra. Nehogy már büntetlenül hagyjuk az állandó zaklatást!

A Dungeons 2 április 24-től lesz megvásárolható PC-re dobozosan, illetve digitálisan. Utóbbi amolyan hibrid kiadásként SteamOS alatt és Mac gépeken is vígan elszaladgál majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)