Hirdetés

Dungeons and Dragon Online - Update 7 half-elfekkel és half-orkokkal

|

A Turbine nagyon jót húzott, amikor a fizetősként nem túl népszerű DDO-t ingyenessé tette...

Hirdetés

Ezt a modellt egyre többen követik, s ennek köszönhetően lesz néhány nap múlva a Lord of the Rings Online is ingyenesen játszható.

Most azonban maradjunk a Dungeons & Dragons Online-nál, amelynek hamarosan megérkezik az Update 7 nevű kiegészítője. A legfontosabb újdonság, hogy két új, de a D&D-ben megszokott faj bekerül a játékba - ezek a half-orkok és a half-elfek - ez utóbbiak nagyon sokoldalú faj tagjai, így kiválóak lesznek szólózásra.

Persze az Update 7 ennél sokkal többet is hoz - 6-os szintre bekerült egy 12 emberes RAID, amely az első nagy RAID 10-es szint alattiaknak. A Devil Assault Adventre Pack része lesz, így ha az megvan, akkor meg fogjátok találni benne. A Devil Assaultnak epic módja is lesz. Emellett jön egy új adventure pack is, amely mellesleg ingyenes lesz! A 12-es szintű kalandcsomag megoldja azt a misztikus kérdést, hogy mi lett Nat Gann sorsa (és még lehet, hogy időutazás is lesz benne - vagy nem).

Az UI is változni fog, végre a az inventoryban kategóriánként lehet a holmikat rendezni majd. Mindegyiknek saját tabja lesz, így megfelelően el lehet rendezgetni őket, hogy az egész átláthatóbb legyen. És az elképesztő újdonság, amit minden DDO játékos régóta kér - végre lesz keresés az Aukciós házban!

Az engine DirectX 11-es képességeket kap, a hirelingek mesterséges intelligenciáját is fejlesztették, rengeteg bugot kijavítottak s természetesen még lesz az Update 7-ben jónéhány meglepetés.

Jah, mielőtt elfelejteném: a Half-orkok és Half-elfek nem állnak azonnal rendelkezésre - a DDO Storeban vásárolhatóak meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)