Hirdetés

Dungeons & Dragons Daggerdale megjelenési dátumok

|

Nem siette el különösebben az Atari a Dungeons & Dragons Daggerdale megjelenési dátumainak bejelentését.

Hirdetés

A különféle Dungeons & Dragons világok kiéhezett rajongói úgy várnak már bármit, aminek köze van kedvencükhöz, mint egy falat kenyeret. Az Atari pedig meglehetősen szűkmarkúnak bizonyult az utóbbi időben.



Tény és való, hogy a Neverwinter Nights 2 után több alkalommal is hangoztatta a kiadó, hogy lesz még itt új Baldur's Gate és egyéb finomságok, de csupán az online egyedül és társakkal játszható Neverwinter, illetve a Dungeons & Dragons Daggerdale bejelentéséig jutott. Előbbi megjelenésére kevés az esély, hiszen a játékot fejlesztő Cryptic Entertainment számára épp új tulajdonost keresnek. Marad hát a kisebb lélegzetű, mintegy tíz órányi kalandot kínáló Daggerdale, ami a mai napon jelenik meg Xbox LIVE Arcade-re, illetve dobozosan PC-re. A PS3 tulajok május 31-ig kell várjanak arra, hogy maguk is lehúzhassák a játékot PSN-ről.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)