Hirdetés

Dungeons & Dragons easter eggre bukkantak az Assassin's Creed Valhallában

|

Sok easter egget megtaláltunk már az Assassin's Creed Valhallában, de erről eddig még nem tudtunk.

Hirdetés

A Ubisoftnak már szokásává vált, hogy nem fukarkodik a különféle easter eggekkel, és ezalól az Assassin's Creed Valhalla sem volt kivétel. A játékban többek között Lord Of The Rings, H.P. Lovecraft, Harry Potter, Dark Souls és The Legend Of Zelda utalások is rejtőznek, nemrégiben pedig valaki rábukkant egy igazán mókás Dungeons and Dragons kikacsintásra is. 

Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy nem csak az egész Assassin's Creed széria indult el az RPG-k irányába, hanem a játék világát benépesítő karakterek is érdeklődnek a szerepjáték, egészen pontosan a klasszikus, asztali szerepjáték irányt.

Hirdetés

Egy BlackSalander néven futó Twitter-felhasználó szúrta ki, hogy a játéktér déli régiójában, egy erődben valakik játszottak egy kis Dungeons and Dragonst. Erre négy ottfelejtett karakterlap utalt, melyeket akár el is lehet olvasni. Mókás kis utalás ez, a karakterlapok pedig egyenként is megérnek egy misét, tényleg szabadjára engedték ezek megírásakor a fantáziájukat az alkotók. 

Ha egyébként az Assassin's Creed Valhalla befejezésére, és annak részletes magyarázatára vagytok kíváncsiak, akkor érdemes lehet megnéznetek a napokban publikált videónkat ezzel kapcsolatban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)