Hirdetés

Dungeons & Dragons Online - élesedett a 40. frissítés

|

Új raidet és egy ajándék tárgyat is hozott a Cloaked in Darkness címet viselő update.

Hirdetés

Már több mint 12 éve fut a Dungeons & Dragons Online, ami ezen idő alatt kiadóról kiadóra vándorolt, új fejlesztőcsapatot is kapott, és most a Standing Stone Games bővíti új tartalmakkal.

Hirdetés

Október 3-án élesedett a játék legújabb, szám szerint a negyvenedik frissítése, a Cloaked in Darkness. A legnagyobb újítás az új raid, a Killing Time, amelyet az összes VIP játékos és a Dragonblood Prophecy csomag tulajdonosai élvezhetnek. A VIP kalandorok számára ingyenesen elérhetővé vált az új Wood Elf kaszt, amelyhez még több kiegészítőt lehet vásárolni a DDO Store-ban. A "getcloaked" kóddal ingyenesen megkaparintható az új Ranger's Cloak tárgy is.

Visszatért még a különleges éves esemény, a Night Revels fesztivál két új dungeon kihívással, új közösségi hubbal és még rengeteg kiegészítővel. Ezeken kívül természetesen a fejlesztők apróbb javításokat is végeztek, hogy a játék még élvezetesebb legyen. Ha minden apró változtatásra kíváncsiak vagytok, a játék hivatalos honlapján olvashatjátok a Cloaked in Darkness részletes leírását.

Nektek hogy tetszik a Dungeons & Dragons Online legújabb frissítése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)