Hirdetés

Dungeons & Dragons Online: Menace of the Underdark érkezik júniusban

|

Aki esetleg beleásta magát jobban a Dungeons & Dragons Onlineba, most örülhet - júniusban rengeteg új kontent érkezik majd az ingyenes mmo-hoz.

Hirdetés

A Menace of the Underdark az első kiegészítője lesz a Dungeons & Dragon Online-nak - hat évvel megjelenése után. 

S nem elég, hogy bejelentették - előre is lehet rendelni. 3 verziója is lesz: Base Edition 30 dollárért, Standard Edition 50 dollárért és Collector's Edition 80 dollárért. Aki szeretné megtudni, melyik kiadás mit is nyújt majd, kattintson a linkre. 

A Menace of the Underdark megnöveli a szintlimitet 25-re, új zónákat ad a játékhoz és vadiúj, shapeshifter druida klasszt is a játékba hoz. 

Az új területek: Forgotten Realms, ahol Eveningstar városában kezdődik a kaland. Innen indulva találkozhatnak majd a játékosok a fekete elfek (drow) pókkirálynőjével, Lolth-tal. Emellett a játékosok felderíthetik és felfedezhetik a drow fővárost, Shindylrynt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)