Hirdetés

Dungeons gyűjtői kiadás bejelentve

|

Január végén érkezik az üzletekbe a németek állítólagos Dungeon Keeper-klónja.

Hirdetés

Nem véletlenül szerepel a leadben az "állítólagos" jelző, hiszen a Dungeons csupán külsőségeiben hasonlít a Bullfrog klasszikusára.



A németek játékában minden a hősök körül forog. Olyan helyzetet kell teremtenünk, hogy karakterosztályuk kliséinek megfelelően jól érezzék magukat: a harcosnak igazi adok-kapokban legyen része, a tolvaj agyafúrt csapdákkal és zárakkal birkózzon meg, a varázsló pedig élvezze ki, amint egy csettintéssel pirítja gyors tűzön a goblinokat. Mindennek az a célja, hogy a hősök elégedetten, lélekenergiával csordultig tele örüljenek saját maguknak, vadásszanak aranykupacokra, hogy aztán fogságba ejtsük őket, amikor jónak látjuk, s szépen kiszipolyozzuk lelkük erejét, ami a játék egyik erőforrása az arany mellett.



A Kalypso Media kiadásában megjelenő Dungeons a Realmforge stúdiójában készül, s a tervek szerint 2011. január 27.én kerül az üzletek polcaira. A normál kiadás mellett limitált (összesen 4000 db) példányszámban gyűjtői változat is megjelenik, ami ízléses fémdobozában a következő finomságokat tartogatja vásárlóinak:
- A játék maga
- Kétoldalas poszter a Dungeons technológiai fájával
- Végigjátszás és tippgyűjtemény a 18 misszióból álló kampányhoz
- 134 darabos Dungeons kártyajáték legfeljebb két személy részére
 - A játék zenéit tartalmazó CD
A sorszámozott csomag kiskereskedelmi árát 69,99 euróban határozta meg a kiadó.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)