Hirdetés

Dungeons: The Dark Lord - Mehetünk vissza a föld alá

|

Ha már nincs Dungeon Keeper 3, jó lesz nekünk a Dungeons frissen bejelentett folytatása is.

Hirdetés

Németországban eddig az év legsikeresebb stratégiai játéka a tavasszal megjelent Dungeons, amit a legújabb Dungeon Keeper klónként tart számon a világ.



Németországban eddig az év legsikeresebb stratégiájának számít az alkotás - hiába no, a lokálpatriotizmusnak is megvannak a maga előnyei -, ezért nem különösebben meglepő, hogy máris készül a folytatás. A Dungeons: The Dark Lord várhatóan szeptemberben érkezik PC-re.
Az előző részből hiányolt multi három játékmóddal debütál. A Deathmatch, a King of the Hill és a Survivor egyaránt 2-4 játékost képes egyszerre lekötni. Minos, Zombie King, Calypso és persze Dungeon Lord közül választjuk ki hősünket. Külön a többszereplős móka miatt egy sor új képesség és varázslat kerül be a játékba.
Természetesen kapunk egy új, mintegy nyolc órányi mókát tartalmazó kampányt is, melynek részeként először tevékenykedhetünk jégbarlangban. Illetve új presztízs tárgyak, szörnyek és bossok sem maradhatnak ki.
Sajnos a bejelentéshez a kiadó nem mellékelt sem videót, sem képeket, így nem derült ki, hogy például fejlődött-e valamit a grafika.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)