Hirdetés

Duplán jól járhatsz, ha összekapcsolod a Game Pass és a Riot fiókodat

|

A Microsoft szolgáltatása által biztosított előnyökön túl még Game Pass Ultimate-előfizetést is nyerhetsz.

Hirdetés

Decemberben érkeztek meg a Riot Games legnagyobb népszerűségnek örvendő PC-s és mobilos címei a PC Game Passbe, így a több száz játékot kínáló szolgáltatás előfizetőiként már abban a tudatban pörgethetjük a League of Legendset, a League of Legends Wild Riftet, a Legends of Runeterrát, a Teamfight Tacticset és a Valorantot, hogy azonnal hozzáférünk minden bajnokhoz és ügynökhöz (beleértve a később érkezőket is), valamint jelentősen gyorsabban gyűjtjük az XP-t másoknál. A Legends of Runeterra esetében a Foundations Set összes lapját kapjuk meg, a Teamfight Tacticsben pedig áprilisig 4 skin jár, majd után havonta egy új.

Ahhoz viszont, hogy az imént vázolt előnyökből tényleg részesüljünk, nem elég egy élő előfizetéssel rendelkeznünk, hanem össze is kell kapcsolnunk a Game Pass és a Riot fiókjainkat. Máris mutatjuk, hogyan.

Hirdetés

Miként tudom összekapcsolni a felhasználói fiókokat?

A művelet egyszerűbb, mint gondolnád, amint ugyanis a PC-s Xbox alkalmazáson keresztül elindítod a Riot játékainak valamelyikét, azonnal felkínálja a lehetőséget a két fiók összekapcsolására, vagy ha még nincs, akkor egy új létrehozására. Mihelyst összekapcsolódtak a fiókok, élvezheted a Game Pass által biztosított előnyöket.

A következő lépéseken kell végighaladnod:

  • Ha még nincs fent, akkor telepítsd az Xbox Appot PC-re, valamint győződj meg róla, hogy a legfrissebb verzióval rendelkezel.
  • Ezt követően nyisd meg az Xbox Appot PC-n, és válaszd ki bármelyik Riot játékot, majd kattints a Lejátszás vagy Telepítés gombra.
  • Kitartás, mindjárt vége. Ettől a ponttól kezdve a rendszer egy pillanatra sem ereszti el a kezed miközben végigvezet az új Riot-fiók létrehozásának, vagy egy meglévő összekapcsolásának szükséges lépésein.
  • Az összekapcsolást követően a rendszer értesítést küld, hogy az előnyök elérhetőek. Ne aggód, ha nem kapod meg perceken belül, mert ez akár 24 órát is igénybe vehet, de amint megtörténik, máris elérhetőek a korábban taglalt tartalmak.
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mit nyerhetek és hogyan?

Miután összekapcsoltad fiókjaidat, nincs más teendőd, mint nyeremenyjatek@gamestar.hu e-mail-címre elküldeni a helyes választ az alábbi kérdésre:

Melyik játék került be legutóbb a megjelenése napján az Xbox Game Pass kínálatába?

  • a) Age of Empires IV
  • b) High on Life
  • c) The Callisto Protocol

A választ elég, ha a levél tárgyába beírjátok. Azok közül, akik január 24-én éjfélig beküldik a helyes választ, 10 szerencsés olvasónk egyhónapos Game Pass Ultimate-előfizetéssel lesz gazdagabb. Fontos tudni, hogy az e-mailben kapott kódot új és visszatérő előfizetők is beválthatják majd, de utóbbiak csak akkor, ha az aktiválás pillanatában nincs élő előfizetésük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)