Hirdetés

Durva leépítés a LucasArts-nál

|

Nyolcvanöt dolgozónak mondtak fel a Force Unleashed II munkálatainak végeztével.

Hirdetés

Meg nem erősített hírek szerint nyolcvanöt dolgozónak mondtak fel a LucasArts-nál, miután azok végeztek Star Wars: The Force Unleashed 2-es feladataikkal.

A cég közleményéből kiderül, hogy a Lucasarts egy jobb, hatékonyabb belsős stúdiót szeretne létrehozni. "Sajnos ez munkaerő-racionalizálással jár"-olvasható ugyanott. Egy névtelen munkatárs viszont valóságos mészárlásról beszél, megemlítve, hogy nyolcvanöt kollégának mondtak fel a közelmúltban. Stúdióknál egyébként bevett szokás, hogy a munka végeztével az ideiglenesen foglalkoztatott és feleslegessé váló munkaerőtől megválnak. De van itt még valami! A nemrég kinevezett új LucasArts elnök beiktatásakor állítólag már folytak a Force Uleashed 3 munkálatai, de az leállítatta a folyamatot. Reméljük nem innen a fölös munkaerő!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)