Hirdetés

Durván 40 millió forintod bánja, ha teljesen ki akarod maxolni a felszerelésedet a Diablo Immortalban

|

Természetesen ingyenesen is játszható a mobilos Diablo, de bizonyos fejlesztésekért fizetnünk kell, nem is keveset.

Hirdetés

Alig néhány napja rajtolt el a Diablo Immortal, amely minden kétséget kizáróan az utóbbi hónapok legnagyobb jelentőségű mobilos játékpremierje, és akár az is elképzelhető, hogy meg is nyeri ezt a kategóriát idén úgy játékosszám, mint bevételek tekintetében. Mert bizony a Blizzard és a NetEase közös alkotása a pénzköltésre ösztönző free-to-play címek sorát erősíti, és még a több országban tiltott loot boxokat is csatarendbe állítja a bevételmaximalizálás érdekében. Ezért cserébe pedig csekély ár, ha néhány kisebb piacon nem jelenhet meg.

Mint ismeretes, fejlődésünket a Diablo Immortalban három paraméter mentén tudjuk nyilvántartani, egyrészt adott az karakterünk XP által meghatározott szintje, másrészt a felszerelésünk szintje, azaz csupa olyasmi, amivel bármely szerepjátékban találkozhatunk. Harmadrészt viszont csatlakoznak még hozzájuk az ún. legendary gemek, amelyek a szintkorlát elérést követően nyernek jelentőséget a az endgame-ben.

Hirdetés

Míg 1 és 2 csillagos ékköveket simán craftolhatunk is, a legértékesebb, 5 csillagos drágakövekre kizárólag legendary crestek (ezekből a módosítókból alapesetben 3-at, de ha van belőle elég legendary, akár 10-et is aktiválhatunk az instáknak megfelelő riftek indítása előtt) révén tehetünk szert teljes bizonyossággal (egyéb módokon lutri, hogy 5 csillagos lesz-e az ékkő), de azt már nem tudni, pontosan melyik drágakövet is kapjuk meg. Ez azt jelenti, hogy a szerencsén is múlik a siker, semmi sem garantálja, hogy a pénzünkért pont azt a követ kapjuk, amire vágyunk. Mivel a korábban említett 5 csillagos gemeket is egymásba lehet olvasztani addig, míg eljutnak 1-estől 10-es rangig, rengeteg időbe és pénzbe kerül a szintezésük.

A Bellular News YouTube csatorna arcai, Matt is Michael kiszámolták, hogy a Diablo Immortal jelenleg érvényben lévő gazdasági rendszere alapján egy karakter kimaxolása mintegy 110 ezer dollárba, azaz több mint 40 millió forintba kerül. Emellett azt is megállapították, hogy aki az "ingyenélők" útját választja, 10 évnyi játékidőt az életéből a high end kozmetikai cuccok megszerzésére szánnia. Nem is tudjuk, melyik a rosszabb.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Diablo Immortal tökéletesen játszható enélkül is és teljes élményt nyújt. Amiatt nem fogod elbukni az instákat vagy a raideket, mert nem vagy hajlandó pénzt költeni, és a világ összes idejét sem áldoznád arra, hogy tényleg 100%-osra fejlessz mindent, gyakorlatilag már ne legyen több elérendő cél a játékban, de érdemben csak pár számot növelj a karakterlapodon. A lehetőség persze adott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)