Hirdetés

Durván beelőzték a koreiak a világot - a KIN Raiders guild végigjátszotta a WoW: Cataclysm-et

|

A világon először egy koreai guild, a KIN Raiders verte meg a Cataclysm főellenfelét, Deathwinget, természetesen a szupernehéz HC módban.

Hirdetés

 

A hírre természetesen az európai és amerikai topguildek rögtön csalást emlegettek (amiért utólag bocsánatot kértek a koreaiaktól). Mondjuk ez érthető is, mivel a srácok szinte a semmiből tűntek elő, és nagyon durván bealázták az eddigi szupersztárokat.

A guild vezetői a napokban tették közzé azt a videót, melyben bemutatják milyen aprólékosan kidolgozott taktikát alkalmaztak Deathwing hatalmának a megtöréséhez (a videón az utolsó előtti harc látható, mely jóval nehezebb, mint a végső küzdelem).

Ennek a harcnak több, mint 300-szor futottak neki, ami azért jelzi, hogy nem gyengén tolják odaát Ázsiában az MMO-kat. Innentől kezdve a srácoknak nincs más dolguk, mint várni a pandás kiegészítőt és a jól megérdemelt pihenőjüket élvezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)