Hirdetés

Durván elhalasztották a Hogwarts Legacy hordozható változatát

|

Hat platformból ötre már megjelent, de a switches közönségnek még várnia kell rá, jó sokat.

Hirdetés

Nagyon izgalmas lesz majd az év végi összesítés idén, mert még csak májusban járunk ugyan, de már szépen gyűlnek az év játéka aspiránsok. Valószínűleg számos médium és szervezet számításba veszi majd a J. K. Rowling varázsvilágába helyezett Hogwarts Legacyt, amelynél jobb játékot - és ebbe bármikor beleállok - még nem kaptak a Harry Potter-rajongók.

Persze nem tökéletes, és már azt is tudjuk, hogy bizonyos tartalmak a hosszúra nyúlt fejlesztés során kihullottak a rostán, a kviddics hiánya pedig fájó pont. Pláne annak függvényében, a Warner nem DLC-ben gondolkodik, hanem önálló játékban, amiben hódolhatunk ennek a sportnak. A legcsalódottabbak viszont azok lehetnek most, akik Switchcsel a kezükben szeretnék felfedezni Roxfortot.

Hirdetés

Az Avalanche Software akció-szerepjátéka eredetileg egyszerre jelent volna meg minden platformra, ám végül a Warner Bros. Games úgy döntött - helyesen -, hogy előbb a jelenlegi generációs konzolokra, valamint a PC-re fókuszál, és csak ezután kerülnek sorra az előző generációs Xboxok és PlayStationök, míg a Nintendo hibridje a végére marad. Utóbbi változatnak egészen mostanáig július 25. volt a megjelenési dátuma, ám ezt váratlanul elhalasztotta a kiadó, nem is kicsit.

A jelenlegi tervek szerint november 14-én fut csak be a hordozható Hogwarts Legacy, az indoklást pedig már ezerszer hallhattuk: az ily módon nyert időt a játék csiszolására kívánják fordítani a fejlesztők, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa majd. A késés ugyan csüggesztő lehet, de ha figyelembe vesszük, hogy milyen jól sikerültek a PS4-es és Xbox One-os portok, akkor bízhatunk benne, hogy ezúttal sem fogják félvállról venni az optimalizálást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)