Hirdetés

Durván hiányos lesz a Dune: Spice Wars a megjelenésekor

|

Az új Dűne-játékhoz csak később fog megérkezni sok minden, például a kampány is.

Hirdetés

Hosszú idő után ismét teljes értékű Dűne-játéknak örülhetnek a rajongók, érkezik ugyanis a tavalyi The Game Awards bulin bemutatott Dune: Spice Wars, amiben ismét szembeszállhatunk az Arrakis bolygó kihívásaival. Pontos megjelenési dátumot még mindig nem ismerünk, de időközben a fejlesztésért felelős Shiro Games hozott nekünk egy csomó új infót.

A csapat hivatalos bejegyzéséből megtudhattuk például azt, hogy a Spice Wars különböző játékelemek kombinálásával a 4X-ért és a valós idejű stratégiáért rajongóknak is jó választás lehet majd, hiszen a bázisépítés és egységmenedzselés mellett nagyobb kiterjedésű teendőink is lesznek. Megjelenéskor viszont számos kulcsfontosságú játékelem hiányozni fog, de így is lesz majd négy választható frakció, köztük természetesen az Atreides- és a Harkonnen-házzal. A terv az, hogy még az early access ideje alatt egy ötödik oldal is beszáll a buliba, később pedig még többen követhetik.

Hirdetés

A korai hozzáférésű változat debütálásakor leginkább a procedurálisan generált pályákon játszogathatunk majd, ugyanis a kampány és a többjátékos mód is csak egy későbbi frissítéssel fog bekerülni. Játékosok által készített modok sem lesznek eleinte, de ha van érdeklődés a dolog iránt, akkor a Shiro Games megvizsgálhatja az erre vonatkozó lehetőségeket. Egyelőre az sem ismert, hogy milyen áron kínálják majd a Spice Warst, ami PC mellett talán más platformokra is megjelenhet a jövőben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)