Hirdetés

Durván késik a Neverwinter

|

Az Atari kilépése miatt jelentősen csúszik a Neverwinter tervezett megjelenése.

Hirdetés

Még tavaly jelentette be az Atari, hogy az akkor éppen megvásárolt Cryptic Studios gárdáját bízta meg egy szólóban is játszható online fantasy RPG, a Neverwinter kifejlesztésével.



A játék - amiről végül az idei E3-on rántották le a leplet - koncepciója szemernyit sem változott az időközben eltelt hónapok folyamán, továbbra is lehetőségünk nyílik majd az előregyártott kampány szálait egyedül, vagy többedmagunkkal felgöngyölíteni (egyes küldetések csak az egyik, vagy másik módban lesznek elérhetőek). S ha már unalmasnak találnánk a Robert A. Salvatore Gauntlgrym trilógiája köré épült történetet, akkor saját magunk is létrehozhatunk újabb kalandokat.



A Neverwinter eredetileg még idén napvilágot látott volna, de végül csak jövőre, egészen pontosan 2012 végén látogathatunk el a fenekestől felfordított Elfeledett Birodalmakba. Ennek oka, hogy az Atari kihátrált a projekt mögül, s ezzel párhuzamosan eladta a fejlesztőstúdiót a Perfect World-nek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)