Hirdetés

Durván ráfáztak a Diablo Immortal fizetőegységeivel trükköző játékosok

|

A Blizzard nem nézi jó szemmel, ha nem rajtuk keresztül költik a Diablo Immortal játékosai a pénzüket.

Hirdetés

Ugyan nagy viharok voltak a Diablo Immortal körül a megjelenéskor, a játék népszerűségét ez nem tudta csorbítani, a közösség azóta is aktívan tolja a Blizzard legújabb RPG-jét.

A legnagyobb vitaindító a játékban megtalálható elképesztő mennyiségű mikrotranzakciós lehetőség, amivel kapcsolatban azt hihettük, hogy nem fogja tűrni a közösség, a fejlesztőknek azonban eszük ágában sincs változtatni a kialakított rendszeren, ezért a játékosok más megoldás után néztek.

Hirdetés

A játék egyik fizetőegysége az Eternal Orb, amit a Blizzard a legkülönfélébb mennyiségekben kínál, hogy a spórolósabb játékosokat és a legnagyobb költekezőket is kielégíthesse. A legolcsóbb csomag már 0,99 amerikai dollárért megvásárolható, ezért 60 Eternal Orb jár, aki viszont nagyban játszik, rögtön 100 dollárt is kicsengethet, amiért cserébe 7200 egységet kap.

A játékban a fejlődéshez szinte elengedhetetlenek a legendary crestek, aminek darabja 160 Eternal Orb, a menőbb kinézetek pedig 1000 és 1600 között szoktak mozogni, tehát az egy dolláros csomag például teljesen súlytalan.

A játékosok persze leleményesek és vannak olyanok is, akik szeretik kielégíteni a trükközni vágyó harcosok kívánságait, így megszülettek azok a szolgáltatók, akik áron alul kezdték kínálni a játék fizetőegységeit.

A Blizzard ezt természetesen nem nézte jó szemmel, és miután sikeresen azonosította a külső üzleteket használó játékosokat, szépen mindenkinek mínuszba taszította az egyenlegét. Az érintettek között ott van többek között az a Shia is, akit a játék egyik legjobb Wizardjaként tartanak számon. A képernyőmentése alapján ő egy laza -2.491.025-ös Eternal Orb egyenleget hozott össze, amit körülbelül 14 millió forintból tudna kinullázni.

Ti, vagy esetleg valamelyik ismerősötök belefutott ilyen büntetésbe? Mekkora mínuszról van szó?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)