Hirdetés

Durván rászálltak a játékosok a Resident Evil 4 remake színésznőjére

|

Nem igazán nyerte el tetszésüket az Ada Wongot szinkronizáló Lily Gao alakítása, zaklatni kezdték.

Hirdetés

Egyes rajongók nem érzik, hol az a határ, amit sem a személyes érintkezés során, sem pedig a közösségi médiában nem lenne szabad átlépni, emiatt aztán olyan esetek fordulnak elő, mint amikor Laura Bailey-t halálos fenyegetések érték csak azért, mert ő szinkronizálta Abby karakterét a The Last of Us Part II-ban. Valami hasonló zajlik most a Resident Evil 4 kapcsán is, de szerencsére még nem fajult el ennyire a dolog.

A játékosok egy része annyira elégedetlen volt az Ada Wongot szinkronizáló Lily Gao alakításával, hogy ennek hangot is adott. Rövid idő alatt sértő üzenetek ezrei árasztották el a színésznő Instagramját, aki megelégelte az egészet, és elérhetetlenné tette a fiókját.

Hirdetés

Gaót azért választotta a Capcom erre a szerepre, mert már a 2021-as A kaptár - Raccoon City visszavár című fimben is ő játszotta Adát. Az alábbi videóban meg is nézhetitek/hallgathatjátok az alakítását, mely olyan kommenteket váltott ki, miszerint "tönkretette a remake-et, és miatta ablakon kidobott pénznek érződik a vásárlás". De olyan véleményt is megörökített egy Twitter-felhasználó, melynek írója évek óta nem volt fültanúja ilyen rossz szinkronnak. Valaki szerint Gao hangja olyan, mintha másnapos lenne, más pedig nagyon reméli, hogy soha többé nem szerződtetik Ada szerepére.

Nos, mit gondoltok, tényleg annyira tragikus a helyzet? Vagy mint a múltban nem egyszer, megint túltolják egyesek a biciklit?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)