Hirdetés

Ha a Quake-en nőttél fel, akkor ezt az FPS-t imádni fogod

|

Brutális fegyverek, félelmetes démonok, zúzós metál és retro hangulat? Ide vele most azonnal!

Hirdetés

A New Blood Interactive fejlesztőstúdió még tavaly ősszel leplezte le Dusk névre keresztelt FPS-t, amit a '90-es évek klasszikus lövöldéi inspiráltak, most pedig befutott a második trailer is.

A Quake, a Hexen, a Redneck Rampage és hasonszőrű társaik játékmenetét ötvözték némi okkultizumussal, megcsavarták pár modern mechanikával és érdekességgel (0:42-nél például az a szaltó nem automatikus, a játékos csinálja), aztán az egésznek még feltoltak egy speed kúpot és szabadjára engedték.

A zenéért a zseniális Andrew Hulshult a felelős, aki a Rise of the Triad remake-et és a Brutal Doomot is jegyzi, de rengeteg Quake témához is készített átiratot. A három epizódból álló kampány mellé egy PvP aréna módot is kapunk, ha a játék valamikor idén megjelenik. Ide lentre külön is berakom a zenét, mert nem tudom megunni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)