Hirdetés

Dust 514: A zsoldos útja

|

A PlayStation 3-ra érkező ingyenes online lövöldét csodálhatjuk meg friss mozgóképen.

Hirdetés

Mostanában nem sokat hallani a Dust 514-ről, pedig a CPP Games műhelyében készülő, többjátékos csatározásra kihegyezett FPS több, mint ígéretes.

A PlayStation 3 exkluzív multis móka azért is lesz érdekes, mivel összekapcsolódik az EVE Online-nal: a két játék nem csak egy világban játszódik, hanem kihatással is van egymásra. A harc az EVE univerzumban található bolygók feletti uralomért folyik majd, így a két cím játékosai össze tudnak dolgozni a közös cél érdekében.

A Dust 514 jövőbeli sikerességéhez az is nagyban hozzájárulhat, hogy lényegében ez lesz az első ingyenes, felsőkategóriás FPS játék PS3-ra. A pontos megjelenési dátumot nem tudni, csak annyi biztos, hogy még idén érkezik a játék, melynek jelenleg zárt bétája zajlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)