Hirdetés

Dust: An Elysian Tail - májusban ingyenes lehet a Goldosoknak

|

Egyes híresztelések szerint a Games With Gold májusi kínálatában Dean Dodrill zseniális akció rpg-je is helyet kap. A Microsoft egyelőre hallgat.

Hirdetés

A Dust: An Elysian Tail 2012 április 15-én mutatkozott be az Xbox Live Arcade rendszerében. A projekt eredetileg a Microsoft Dream.Build.Play versenyére készült még 2009-ben, és szinte teljes egészében Dean Dodrill keze munkája. Miután megnyerte a versenyt, a Microsoft kiadóként a játék mögé állt, amely 2013-ban a Steamre is felkerült.

A játékot jelenleg 14,99 dollárért szerezhetjük be, az akció kezdetekor természetesen ingyenesen juthatnak majd hozzá az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkezők. A 48 órás illetve a 14 napos trial accountok természetesen most sem vesznek részt az akcióban.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy mi lesz a hónap másik játéka, illetve hogy a hónap első vagy második felében juthatunk-e hozzá a Dust: An Elysian Tailhez. Mivel a Microsoft még semmit nem erősített meg, egyelőre kezeljétek pletykaként a dolgot.

Ti milyen játékot látnátok szívesen a májusi akcióban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)