Hirdetés

DVD-ünnep októberben

|

A magyar DVD forgalmazók újfajta módszerrel, a Moziünnep mintájára szervezett DVD ünneppel próbálják felhívni a figyelmet a korongok legális megvásárlására. A kezdeményezés elindítói az InterCom, a Universal és a Warner hazai képviseletei voltak. Míg a Moziünnep kedvezményes jegyekkel csábított, az október 7-23-a közötti DVD ünnep is tulajdonképpen egy akció: Mindhárom résztvevő igyekszik kedvezményekkel, különlegességekkel előrukkolni a két hetes időszakban. Többek között olyan DVD-ket kínálnak akciós áron, mint a Jóbarátok sorozat első hét szezonja, az Alien sorozat, Szabó István híres filmje, a Napfény Íze, de a fitneszelő Béres Alexandrát is kedvezőbb áron "vihetjük haza" (még ha nem is úgy, ahogy egyesek szeretnék). A kiadók egyértelműen a silány, másolt kópiák elleni harc egyik fontos állomásának tartják a kezdeményezést, és úgy tervezik, ezentúl minden évben megrendezik a "fesztivált", ahol reményeik szerint folyamatosan bővülő akciós filmkínálattal számolhatunk. Az akciós korongok a legnagyobb áruházláncokban biztosan előfordulnak majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)