Hirdetés

Dwarf Fortress - hamarosan Steamen is elérhető lesz

|

A több mint tizenkét éves játék kap egy felújított, fizetős verziót, de a régi is megmarad.

Hirdetés

Tarn és Zach Adams különleges alkotásának első kiadása még 2006 augusztusában jelent meg, de azóta rengeteg változást és újítást megélt a komplex stratégiai roguelike játék.

Hirdetés

A Steamen hamarosan megjelenő kiadás továbbra is az eredeti Dwarf Fortress összetettségével és szinte végtelen lehetőségeivel kecsegtet, viszont a felújított grafikán és a kibővített zenén kívül még Steam Workshop támogatást is kapott. Az Adventurer és Legends játékmódok mellett így elszabadulhat a modderek fantáziája, és rengeteg tartalmat oszthatnak meg a könnyen hozzáférhető és kezelhető rendszerben. A Dwarf Fortress kiadója, a Kitfox Games egy rövid kedvcsinálót is készített a bejelentés örömére.

A pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudni, de a játék Steam-oldalát már aktiválták, a fejlesztők pedig válaszoltak néhány kérdésre a jövőbeli tervekkel kapcsolatban. A steames verzió 20 dollárba fog kerülni, de aki nem akar ennyit fizetni, maradhat a klasszikusnál.

Ti ki fogjátok próbálni az új Dwarf Fortresst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)