Hirdetés

Dwayne Johnson megjelent a Fortnite-ban, és szó szerint felforgatta a játékteret

|

Nagy fináléval ért véget a Fortnite Chapter 2, és kiderült, ki volt a titokzatos Foundation.

Hirdetés

Az Epic Games nem áll le addig, amíg minden, a geekek számára valamit is mondó figura meg nem jelenik valamilyen formában a Fortnite-ban, de a játék úgy van megalkotva, hogy senki ne legyen tájidegen. Ahogy az első fejezet végénél, úgy most is nagy eseménnyel készültek a fejlesztők, és Dwayne "The Rock" Johnson, avagy A Szikla közreműködésével a feje tetejére állították a játék világát.

Hirdetés

Mint kiderült, ő volt a The Foundation néven emlegetett figura, aki először a második fejezet hatodik szezonjában bukkant fel, és egyébként a The Seven nevű szervezet vezetője. Azt, hogy Dwayne Johnson és az Epic Games együttműködésre lépett, a rajongók már sejthették, a színész is utalgatott erre Instagramján, például ezzel a videóval.

A játék most egy ideig szünetel, várhatóan egy teljesen új pálya veszi át a most ismert játéktér helyét, amit az Epic azután fog leleplezni, ha elegen tweeteltek a #Fortniteflipped hashtaggel. Közben a Twitchen élőben is lehet követni, ahogy egy karakter egy deszkán lebeg a vízen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Azt, hogy hogyan történt a nagy fejezetzáró esemény, megnézhetitek az alábbi videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)