Hirdetés

Dying Light - ezek a legjobb modok a fejlesztők szerint (videó)

|

A Techland egy videóban mondja el nekünk, hogy ők mely Dying Light modokat szeretik a legjobban. Sikerült egy impozáns Top 10-et összeválogatniuk.

Hirdetés

Szép sikereket ért el a Dying Light, ráadásul a fejlesztők és a játékosok is azon munkálkodnak, hogy még több extra tartalommal lássák el a zombivadászokat.

A Techland által kiadott fejlesztői eszközkészlettel bárki készíthet modokat, ha van egy jó ötlete és elég energiát fektet a szerkesztőcsomag elsajátításába, valamint a mod elkészítésébe. Nagyon úgy fest, hogy a fejlesztők is szívesen mazsolázgatnak a közösség által létrehozott tartalmakból, ugyanis összedobtak nekünk egy ranglistát, ezzel megmutatják nekünk azt a 10 darab modot, amit a Techland munkatársai a legjobban szeretnek. Akad olyan is, aki egyenesen egy Counter-Strike pályát rakott át a Dying Light világába. 

Nektek van kedvenc Dying Light modotok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)