Hirdetés

Dying Light 2 - egy új műfajt fog megteremteni

|

A zombis móka fejlesztői szerint a Dying Light 2 játékmenetéhez hasonlót még sosem láttunk.

Hirdetés

Az E3-on mutatkozott be a Dying Light 2, és miután Chris Avellone mutatta be a játékot a színpadon, sejteni lehetett, hogy a Techland nem veszi majd félvállról a fejlesztést.

Hirdetés

A stúdió nem csak megugrani akarja a lécet a nyílt világú, történet-orientált játékok terén, hanem sokkal magasabbra szeretné helyezni azt. A csapat nagyon magabiztos, és szerintük jó úton járnak, hogy ezt el is érjék:

Hisszük, hogy a Dying Light 2 lesz az első ilyen típusú játék. Egy olyan cím, ahol a döntéseknek tényleges következménye van, ami megmutatkozik a világ kinézetében, a játékmenetben, és a sztoriban felbukkanó eseményekben. Egy olyan nyílt világú játék, ahol a narratíva is a játékmenet része. Minden megváltozhat, csak a játékos döntéseitől függ a város sorsa. Lesz ugyan egy kitűzött cél, de hogy oda hogyan jut el, az mindenki számára egyéni döntés. Kicsit olyan ez, mintha LEGO kockákat adnánk embereknek, hogy építsenek belőlük egy házat. Mindenki házat fog építeni, de azok teljesen másként fognak kinézni. Ráadásul a döntések nem mindig binárisak, és nem is azonnal manifesztálódnak. Az E3-on megmutatott változások nem egyetlen döntés, hanem egy egész sorozat eredményei voltak, amik oda vezettek, hogy teljesen megváltozzon a város.

- mondta Kornel Jaskula, a játék producere. Nagy szavak ezek, úgyhogy kíváncsiak vagyunk, tényleg korszakalkotó játék lesz-e a Dying Light 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)