Hirdetés

Dying Light 2 - ha túl sokáig vagy sötétben, zombivá változol

|

A legújabb trailerből kiderült, hogy a főhős is ferőzött, de eddig fogalmunk sem volt, hogy ez milyen következményekkel jár majd.

Hirdetés

Többször is felbukkant a Dying Light 2 az idei E3-on, de új gameplay-t egyik konferencián sem mutattak. A kiválasztottak persze a helyszínen zárt ajtók mögött belenézhettek a jövő tavasszal érkező játékba, és meg is tudtak néhány újdonságot.

Hirdetés

Az új sztori trailerben a főhős elmondta, hogy ő maga is fertőzött, de eddig fogalmunk sem volt, hogy ez pontosan mint jelent. Most a játék rendezője, Mark Albinet mesélt egy kicsit az új mechanikáról:

Ha megfertőztek, utána nem maradhatsz a sötétben. UV fényre van szükséged ahhoz hogy - fogalmazzunk így - normális maradj. Szóval ha  kint mászkálsz éjszaka vagy a sötét zónákban szaladgálsz, akkor megnő a fertőzöttségi szint.

Ennek nemcsak hátrányai lesznek, ugyanis ahogy eluralkodik rajtunk a vírus, úgy leszünk egyre gyorsabbak, erősebbek és strapabíróbbak. Csakhogy ha ez elér egy kritikus szintet, zombivá változunk. A VG24/7 riportere megpróbálta kideríteni, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban:

- A zombivá válás gyakorlatilag a game over?

- Közel van hozzá...igen.

- Szóval mégsem game over?

- Nem, mondjuk azt, hogy game over.

Fogalmunk sincs, hogy ez pontosan mit jelent, de abban biztosak vagyunk, hogy Albinet nem véletlenül fogalmazott ennyire ködösen. Azt is elmondták, hogy ha csak egyszer toljuk végig a játékot, a tartalom feléről lemaradunk, ami újabb izgalmas kérdéseket vet fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)