Hirdetés

Dying Light 2 - valószínűleg új generációs gépekre is kiadják

|

Nagy az esély rá, hogy nem jelenik meg idén a Techland új játéka.

Hirdetés

Tavaly mutatkozott be az óriási sikert aratott Dying Light folytatása, mely állítólag új műfajt fog teremteni. Az E3-on biztosan látjuk a játékot, de a megjelenésre még várnunk kell.

Hirdetés

A Wccftechnek adott interjújában a Techland technológiai vezetője, Pawel Rohleder elmondta, van esély arra, hogy a Dying Light 2 egy cross-gen játék legyen, azaz hogy PlayStation 4 és Xbox One mellett ezek utódjaira is megjelenjen. Switches kiadásra viszont nem számíthatunk, ugyanakkor valami mást még idén kiadnak a Nintendo platfomjára. Valószínű, hogy a Dead Island remastereket, és nem a sokkal erőforrásigényesebb Dying Lightot, de az sem kizárt, hogy valami teljesen újjal készülnek.

A csapat korábban azt nyilatkozta, hogy fontosabb a futási sebesség a felbontásnál, de lehet, hogy az új generációs konzolokon nem kell majd kompromisszumot kötni, simán játszhatunk 60 fps-sel 4K-s felbontás mellett. Ez még a jövő kérdése, két hét múlva okosabbak leszünk. A Dying Light 2 leghamarabb idén ősszel jelenik meg, de ahogy most állnak a dolgok, egyre inkább azt gondoljuk, hogy csak 2020-ban fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)