Hirdetés

A Dying Light 2 megjelenése is csúszik

|

Lassan tényleg az összes idén tavaszra tervezett játékmegjelenést elhalasztják.

Hirdetés

A Marvel's Avengers, a Final Fantasy VII Remake, és a Marvel's Iron Man VR után bizony most már kijelenthető, hogy a Dying Light 2 sem tud megjelenni az eredeti tervek szerint. Erről a fejlesztő Techland nemrég adott ki közleményt. 

Hirdetés

Ugyan a Dying Light 2 esetében nem beszélhettünk konkrét dátumról, de azért eddig úgy festett a dolog, hogy 2020 tavaszán megjelenhet a játék. Nos, most saját játékosközösségükhöz írt nyílt levelükben azt fogalmazták meg, hogy sajnálatos módon még több fejlesztési időre lesz szükségük. Így pedig már biztosan nem érkezik meg a játék idén tavasszal. 

További részleteket azonban nem kaptunk, így természetesen új céldátummal sem szolgálhatunk. Pawel Marchewka ügyvezető igazgató viszont azt ígérte, az elkövetkező hónapokban érkeznek majd a friss hírek. Remélhetőleg sem ezekre, sem magára a játékra nem kell már vészesen sokat várnunk, de addig is ide kattintva nyugodtan adjátok le voksotokat "csúszás lottónkra", ahol arról szavazhattok, hogy melyik játékok késését fogják még bejelenteni a közeljövőben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)