Hirdetés

Dying Light 2 - évekig fogják támogatni a fejlesztők

|

A Techland a folytatás esetében is úgy jár el, ahogy az első résznél.

Hirdetés

Elképzelni sem tudjuk hogy lehetne ennél is ígéretesebb a Dying Light 2, elvégre olyan biztató hírek érkeztek az elmúlt hónapokban, minthogy a játék új műfajt fog teremteni, érdemes lesz többször is végigjátszani és különösen odafigyelnek arra, hogy a mozgás folyamatos legyen. És akkor olyan izgalmas részletekre most ki sem tértünk, minthogy a The Witcher 3: Wild Hunt írói és Chris Avellone is besegítenek, valamint ha túl sokáig leszünk a sötétben, zombivá változhatunk

Hirdetés

Miután az E3-on bemutatkozott a játék főhőse és újból belenézhettünk a játékmenetbe a készítők még mindig tudják fokozni a hype-ot, ugyanis a stúdió producere, Kornel Jaskula a DualShockers egyik munkatársával beszélgetve kijelentette, hogy évekig fogják támogatni a Dying Light 2-t. Jaskula szerint ezen nem változtat a következő konzolgeneráció sem, hiszen elmondása szerint rengeteg gépet vásároltak meg a játékosok a jelenlegi generációból, amiket nem fognak kidobni az új masinák megérkezésekor, így a régieknek továbbra is szüksége lesz a támogatásra. A piac ugyanolyan nagy lesz, mint most, játékosból sem lesz kevesebb. 

A Dying Light 2 megjelenése 2020 tavaszán várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig valószínűleg az új generációs gépekre is kiadják majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)