Hirdetés

Dying Light 2 - érdemes lehet majd többször is végigjátszani

|

Szinte minden kaland során más és más élményt fog kínálni a Techland legújabb alkotása.

Hirdetés

A lengyel stúdió remek munkát végzett az első Dying Lighttal, így a rajongók biztosan alig várják már a folytatás megérkezését, amelynek játékmenetéről most megtudtunk néhány érdekességet.

Hirdetés

A Dying Light 2 vezető dizájnere, Tymon Smektala nemrég a Gamingboltnak mesélt egy kicsit a készülő játékról. Az interjúból kiderült például, hogy elég különböző kalandokra számíthatnak majd a játékosok, tehát érdemes lehet újból nekifutni a mókának, miután egyszer már végigpörgettük azt. Több vagy kevesebb idő alatt is el lehet jutni a történet egy bizonyos pontjáig, és így eléggé eltérő lesz az odavezető út.

Smektala a fegyverekről is beszélt egy kicsit, és elmondta, hogy a közelharci eszközök mellett például íjakat és számszeríjakat is használhatunk majd, szóval úgy tűnik, akár távolról is elintézhetjük az ellenfeleinket.

A Dying Light 2 valamikor 2019-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)