Hirdetés

Dying Light - így ünnepeljük a harmadik évfordulót

|

Január végén betöltötte harmadik életévét a Techland játéka, de az ünneplés csak most kezdődik el igazán.

Hirdetés

Azt tudjuk, kiadóként mit ad nekünk legközelebb a csapat (március közepén a Pure Farming 2018-at), de hogy mint fejlesztők mit csinálnak, az jó kérdés.

Hirdetés

Az biztos, hogy még mindig a már három éve megjelent Dying Lightot piszkálgatják, egy rakás ingyenes tartalom vár ránk a közeljövőben. A születésnap alkalmából a játék jelentős kedvezménnyel vásárolható meg digitálisan, de ami ennél izgalmasabb, hogy Valentin-nap környékén egy új community bounty érkezik, illetve még februárban megjön a harmadik ingyenes csomag a tíz beígértből. Ez még nem minden, de a további ajándékokról nem esett szó egyelőre.

A rajongóknak ezzel a videóval mondtak köszönetet:

Az év folyamán várható további tartalmakról részletek később jönnek. Egy új mód biztosan jön: a Bad Blood, ami egy kicsit battle royale-os, de azért egész egyedi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)