Hirdetés

Dying Light: Bad Blood - a Techland is felszáll a battle royale-vonatra

|

Jövőre jelenik meg a Dying Light önállóan futtatható kiegészítője, amiben követve a játékvilág aktuális trendjeit, a játékosok egymással és a zombikkal küzdenek az életben maradásért.

Hirdetés

Nagyon nem lennénk már hálátlanok, ha a Techland a Dying Light 2-t gyártaná, viszont egyelőre csak az első részt bővítgeti. 

Hirdetés

Miközben az ingyenes DLC-k még mindig folyamatosan áradnak, ma bejelentették a Bad Blood című kiegészítőt. A kiadó állítása szerint rengeteg rajongó szeretett volna egy PvP módot, és úgy gondolták, a battle royale illene a Dying Lighthoz. Annyi lesz a különbség a PUBG-hez és a Fortnite: Battle Royale-hoz (meg hadd ne soroljuk fel, hány klónhoz) képest, hogy nem száz, hanem öt játékos küzd majd egymással, és a környezet is veszélyt jelent rájuk. A feladat kijutni a zombikkal teli zónából, vérmintát gyűjteni a fertőzöttekből, fegyvereket keresni, és nem meghalni. Néha jönnek bossok, akiknek együttes erővel érdemes nekiesni, viszont fontos, hogy a végén ki viszi a mentőhelikopterhez a legtöbb mintát, úgyhogy muszáj lesz felrúgni a szövetségeket. Bizonyos mennyiségű vérre mindenképp szükség van, hogy az evakuálásra használt gépen legyen elég hely mindenkinek, de ha valaki nem gyűjtött eleget, az lehet, hogy nem fog tudni felülni. Meglátjuk, a gyakorlatban ez az egész hogyan működik majd, most még nincs trailer hozzá.

Tesztelőnek itt lehet regisztrálni, egyelőre csak PC-s játékosokat várnak. A Bad Blood megjelenik majd PS4-re és Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)