Hirdetés

Dying Light: Bad Blood - hamarosan kipróbálhatjuk a battle royale vadászatot

|

Nem vagyunk már túl messze attól, hogy mindenki kipróbálhassa a Dying Light PVP-re építő mellékágát.

Hirdetés

A Techland bejelentette, hogy a zombis, túlélős akciójátékának battle royale mellékága, a Dying Light: Bad Blood már szeptemberben megvásárolható lesz.

Hirdetés

A Bad Bloodban 12 játékos rohangál egy pályán, parkour mozdulatokkal próbálja elkerülni, vagy becserkészni a másikat, és a helyszínen található cuccokból rak össze fegyvereket. A cél az lesz, hogy eljussunk az evakuáláshoz biztosító helikopterhez. Természetesen csak egy túlélő szállhat fel, a műfajból adódóan ez nem túl meglepő.

A Techland tavasszal nyitotta meg a tesztalkalomra szóló jelentkezési lehetőséget. A listából majd néhány szerencsés rajongó részt vehet az egynapos előzetes teszten, ami augusztus 25. és 26. között lesz esedékes. Később lesz még egy egynapos alkalom, amin majd minden feliratkozó részt vehet.

A Dying Light: Bad Blood Early Access változata szeptembertől lesz elérhető és 20 euróért lehet majd kipróbálni. A hivatalos PC, PlayStation 4 és Xbox One megjelenést követően a játék free to play modellre vált majd, de ennek időpontjáról még nem tudunk semmit.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)