Hirdetés

Elstartolt a Dying Light: Bad Blood

|

A technikai tesztek után most bárki belevághat a Techland battle royale játékába.

Hirdetés

Eddig csak meghívóval lehetett kipróbálni, milyen egyedi élményt nyújt a műfajon belül a Dying Light: Bad Blood. Tényleg más, mint a többi battle royale játék, úgyhogy ha valami újra vágytok, essetek neki.

Hirdetés

Steamen már megtalálható a korai hozzáférésű változat, de mindenképp fizetni kell érte (idővel majd free-to-play lesz). A Founder's Pack 17,99 euróba kerül, és a hozzáférés mellett ad három fegyverskint, egy maszkot, illetve 1000 Blood Bucks játékbeli fizetőeszközt. A következő három hónapban újabb skinek járnak a vásárlóknak.

A Bad Bloodban 12 játékos vesz részt egy körben, zombikkal harcolnak, mintákat gyűjtenek, majd igyekeznek elhagyni a terepet egy mentőhelikopterrel. Az elejétől a végéig nagyon feszült, és simán lehet olyan féregnek lenni, hogy megvárjuk, míg valaki más megküzd egy hordával, majd lecsapjuk és visszük a szajrét. Csak hát ezt velünk is megcsinálhatja bárki. Próbáljátok ki, pláne ha szerettétek az eredeti Dying Light-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)