Hirdetés

Dying Light: Bad Blood - nem pörgeti fel a játékosokat

|

A Techland "brutal royale" játéka két hete jelent meg, de egyelőre valahogy nem nagyon rántja be a játékosokat.

Hirdetés

Mindenki szeretne egy kicsit belekóstolni a battle royale témába, a nagysikerű Dying Light fejlesztőcsapata, a Techland sem akar kimaradni a buliból. Alig két héttel ezelőtt megjelent a Dying Light: Bad Blood című alkotásuk, ami a zombis témát keresztezi a már jól ismert játékmóddal, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy a játékosok fantáziáját nem nagyon ragadta meg az ötlet.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy a Bad Blood a fejlesztők "brutal royale" megnevezése ellenére nem a hagyományos értelemben vett battle royale játékmód, hiszen csak 12 játékos van egyszerre egy meccsben, viszont ennek ellenére sem túl biztató, hogy eddig legfeljebb 455 játékos játszott egyszerre a Steam adatai szerint.

Alig két héttel a megjelenés után ez a szám már inkább 100 körül ingadozik, így igen kétes helyzetben van a játék. Az értékelések jelenleg közepesek, ami nagyban hozzájárulhat a gyorsan lankadó érdeklődéshez, de azt is fontos megjegyezni, hogy a játék Early Accessben van, tehát ha a Techland sikeresen reagálni tud a visszajelzésekre és képes tanulni a hibákból, akkor még visszatornázhatja magát a játék.

Ti mit gondoltok? Próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)