Hirdetés

Ingyen játékot kap mindenki, akinek megvan a Dying Light

|

Akármelyik platformon is vásároltad meg korábban a játékot, egy rövid folyamat végigkattintgatása után megkaphatod a Bad Bloodot Steamre.

Hirdetés

A Dying Light ötödik születésnapja alkamából a Techland bejelentette, hogy akár PC-n, akár PS4-en, akár Xbox One-on vásároltad meg korábban az alapjátékot, a Dying Light: Bad Blood most ingyen tiéd lehet Steamen. Az egyetlen teendőd ezzel kapcsolatban az lesz, hogy elvándorolj a játék docket oldalára, ott bejelentkezz azzal a fiókkal, amin rendelkezel a játékkal, és máris tiéd a Steam kulcs.

Hirdetés

A Bad Blood a Dying Light battle royale vadhajtása, amiben 12 játékos küzd meg egymással az életben maradásért. Az ismerős játékmenetet a parkourös mozgás dobja fel és a zombihordák jelenléte mellett.

Míg a Dying Light 2 megjelenésére várunk (erre később kerül sor, mint azt a Techland eredetileg tervezte) a Bad Bloodal elüthetjük az időt, sőt a stúdió nem éri be ennyivel, február folyamán további meglepetésekkel, extra tartalmakkal és játékbeli eseményekkel kedveskedik nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)